WHAT’S IN IT FOR YOU?
Jij bent onderdeel van een compleet team in een groeiende zaak. Overdag ben jij de ‘baas’ en zorgt ervoor dat alle dagtaken gedaan worden. De dagtaken mag je zelf indelen. Klaar met de afwisseling tussen avond/nacht/dagdiensten in de horeca? Dat komt perfect uit bij deze dagbaan! Bij deze baan krijg jij meer structuur in je week. Je liefde voor de hospitality branche komt goed tot z’n recht en toch heb je meer vastigheid. Je gaat werken in een hecht team dat onderdeel is van een grotere familie: Van Asch Horeca. Hierdoor leer je veel nieuwe mensen kennen. Je krijgt 25% korting in Corenmaet en 8 andere zaken in Breda. Daarnaast kun je onze gratis cursussen en trainingen volgen. We gaan met jou in gesprek naar persoonlijke doelen en ontwikkelingen.
JOUW DAG
Bij Corenmaet sta je er niet alleen voor! Je staat samen met een collega in de zaak én een of meer koks in de keuken. Ook werkt de hele Havermarkt voor Van Asch Horeca waardoor je altijd even bij de buren aan kunt kloppen voor gezelligheid. Maar hoe ziet jouw dag er ongeveer uit?
Je wekker gaat, je kleed je aan en stapt op de fiets of gaat lekker aan de wandel richting het centrum.
Rond 09:50 steek je de sleutel in het slot en zet een lekker bakkie koffie voor jezelf. Vaak is er nog een schoonmaakster aanwezig of al collega’s uit de keuken waar je een gezellig praatje mee kunt maken.
10:00 je klokt in op het scherm en je gaat de opendienst officieel beginnen, het opstarten mag eerst nog lekker in je eigen kleding
10:00-11:00 ben je bezig met je “open” taken. Denk aan bar recht trekken/ bestellingen goed controleren en opruimen/ garnituren klaarzetten/ kaarsjes aansteken. In de zomer zet je de cocktailbar klaar en zet je het terras klaar. Vervolgens zorg je ervoor dat je om 11:00 uur omgekleed beneden staat.
Want, tussen 11:00 – 12:00 komen er al gezellige koffiedrinkers
Rond 12:00 begint de lunch, je perst een lekker verse jus of tapt een biertje voor de gasten.
16:00 de borrel begint en de lunchgerechten maken plaats voor bitterballen!
17:00 hoe gezellig: je collega’s die de avond draaien komen naast jou staan op de vloer.
17:15 overdracht lijst afronden en de ‘dag’ overdragen aan de avonddiensten.
-/+ 18:00 in overleg kun je nu stoppen, jezelf omkleden, gooi je blouse in de wasmand en kom gezellig met je collega’s van de Havermarkt die ook mogen stoppen aan de bar zitten met jouw sluitdrankje!
De rest van de avond heb je vrije tijd. Hoe heerlijk is dat?
WAT ZOEKEN WIJ
Wij zoeken iemand die initiatief neemt en houd van de puntjes op de i te zetten. Jij zorgt er namelijk o.a. voor dat alles helemaal goed staat voor de avonden kunnen starten. Gastvrijheid staat bij jou op 1. Zo willen de vaste gasten vaker terugkomen voor de koffie en lekkere lunch. Een goed begin is het halve werk!
Als jij de dag goed start, kunnen ze ‘m ook goed afsluiten. Jij wordt dat goede begin bij de Corenmaet. Ervaring in de horeca is gewenst, maar geen must. We willen het je met liefde leren.