Bekijk hier onze zaken

Lawaaipapegaai

De nieuwste zaak van Van Asch Horeca is Lawaaipapegaai. Het is een gezellige plek om sportwedstrijden te kijken, te borrelen, eten of wanneer het zonnetje schijnt te genieten op het terras. Het terras ligt gedeeltelijk langs het water van de Bredase haven. Dit maakt het tijdens de zomer een ideale hang out. Binnenkijken is ook zeker de moeite waard; de bar is 17 meter lang en in de zaak vind je een radiostation en een pingpongtafel.

Bruxelles

Bruxelles is hét speciaalbier café aan de Havermarkt. De originele naam van Bruxelles is Belgian Beer Café Bruxelles. Dit betekent overigens niet dat er alleen maar Belgische bieren geserveerd worden. Gasten kunnen kiezen uit meer dan 80 verschillende speciaalbieren. Daarnaast hebben we een keuken die de mogelijkheid biedt voor een lekkere lunch, diner of borrel.

De Fazant

Vlakbij Ulvenhout, aan de rand van het Ulvenhoutse bos ligt De Fazant. Mede door het terras is De Fazant een unieke locatie om te eten, borrelen en feesten. Het terras kan volledig overdekt en verwarmd worden, waardoor gasten 365 dagen per jaar kunnen genieten van de prachtige natuur. Mede dankzij de drie verschillende zalen is De Fazant ook erg geschikt voor feesten, reünies en borrels.

Peddels is een gezellige studentenkroeg die bekend staat om onze energie, gekke collega’s en de sfeervolle, vrolijke mix van Dance/Pop/Carnaval muziek. Wij staan bekend om onze Jagerbombs en het radje draaien. Daarnaast heb je de standard studentenvereniging avond (Phileas, Inana, Maximus etc.), en de drukke zaterdagavonden.

Suikerkist staat bekend om de goede sfeer, het gezellige personeel en overheerlijke gin & tonics. Het grote terras op de leuke Havermarkt ligt ’s zomers de hele dag in de zon en in de winter kunnen gasten plaatsnemen onder de verwarmde luifel. Dankzij het warme en stoere interieur van Suikerkist hangt erbinnen ook een gezellige sfeer.

De Corenmaet, een eetcafé met een heerlijke kaart en een super service. Gelegen aan de Havermarkt, of wel het gezelligste plein met de meeste zon van Breda. Gasten kunnen hier zeven dagen in de week terecht voor een goed glas wijn, een mals stukje vlees, een lekker visje of en van de bekende salades.

Café Noir is gelegen tussen het Ginneken en de binnenstad van Breda. Het is een café waar je makkelijk even binnenloopt voor een goede bak koffie of een lekkere borrel, maar je kunt hier ook lunchen of een heerlijk hapje eten. Café Noir is een plek met de elegantie en allure van een café in hartje Parijs, gecombineerd met de huiselijke gezelligheid waar ze bekend om staan.