Werken bij Bruxelles; elke dag een feestje

Speciaalbier café Bruxelles is te vinden op de Havermarkt in Breda. Naast een lekkere borrel met een grote keuze aan speciaalbier, kunnen gasten hier ook terecht voor een heerlijke lunch of diner. Manager Bram vertelt je graag wat hij zo leuk vindt aan het werken bij Bruxelles.

Drieënhalf jaar geleden was café Bruxelles de eerste horecabaan in Breda voor Bram Zuijdendorp. Inmiddels is hij doorgegroeid tot manager en gaat hij nog steeds iedere dag met plezier naar zijn werk. Bruxelles is een werkplek in Breda die veel diversiteit met zich meebrengt. Gasten komen om te lunchen, dineren, borrelen of om te feesten tijdens onze stapavonden. Wanneer je bij café Bruxelles werkt, kun je dus kennis opdoen van alle aspecten van de horeca. Deze diversiteit geeft studenten een leuke baan die te combineren is met een studie. Vooral tijdens de stapavonden kun je als student veel uren maken in een shift. Zo ben je maar een dag kwijt aan je bijbaan en verdien je goed.

Time flies when you’re having fun

Doordat het werk in de horeca bij Bruxelles zo divers is, gaat de tijd ook snel. Vaak begint een werkdag tijdens de late middag borrel of het begin van het diner, daarna loopt de avond over in de naborrel en tot slot in onze bekende stapavonden. Tijdens deze stapavond vier je zelf het feestje mee van achter de bar. Het is dan zo tijd om schoon te maken en de avond af te sluiten met een drankje met collega’s. ”Voordat je het weet zitten we gezellig te borrelen onder het genot van een pizza vanuit onze lieftallige buurman Salim van Donerland.”

Meer kennis over bier

Dankzij zijn baan bij Bruxelles is bij Bram zijn liefde voor speciaalbier ontstaan. “Voordat ik er kwam werken was dit nog een onbekend terrein. Maar op dit moment staat de teller over de 500 verschillende bieren en is mijn kennis hiervan meer dan vervijfvoudigd.” Wanneer hij met vrienden op het terras zit, heeft Bram voor iedereen wel een aanrader. Met al die kennis over speciaalbier gaan je vrienden je nóg leuker vinden.

Werken bij Van Asch

Je kunt dus wel zeggen dat werken bij café Bruxelles meer is dan alleen een baan in de kroeg. Je bent onderdeel van de Van Asch familie. Bij Van Asch werk je in een divers team met vlotte veteranen en enthousiaste nieuwkomers. Deze combinatie brengt een en al gezelligheid. Na een dag hard werken mag je een drankje uitzoeken, die je van de grote baas krijgt. Hierdoor eindigt iedere dag met een gezellige borrel. Zelfs als je niet gewerkt hebt, ben je meer dan welkom om mee te borrelen op de bruisende havermarkt. Dit maakt onze familie speciaal.

Ben jij die vlotte veteraan of enthousiaste nieuwkomer die speciaalbier café Bruxelles komt versterken? Bekijk hier de vacatures voor Bruxelles of onze andere horeca vacatures in Breda. Natuurlijk mag je ook gezellig bij ons binnenlopen!

Deel dit bericht