Van stagiaire tot medewerker bediening bij De Fazant

Hi! Ik ben Rachella Theunis, 21 jaar oud en sinds augustus 2019 werkzaam voor De Fazant Ulvenhout. Ik ben hier begonnen als stagiaire voor mijn afstudeerstage 40 uur per week. Tijdens mijn stageperiode bij De Fazant heb ik veel geleerd en heb ik veel verantwoordelijkheden gekregen. Dit heeft mij sterker gemaakt en laten groeien als mens. Als ik aan deze tijd terug denk, krijg ik meteen een warm en gelukkig gevoel. Na mijn stage ben ik hier dan ook zeker blijven werken als medewerker bediening. Met alle plezier ben ik tot heden nog steeds een van de “Fazantjes”!

“JE COLLEGA’S ZIJN JE FAMILIE”

Toen ik tijdens mijn eerste werkdag bij De Fazant nog geen 2 seconde binnen stond, werd ik al meteen enthousiast en warm ontvangen. Ik merkte al snel dat iedereen binnen De Fazant een sterke band heeft met elkaar. Je kan het eigenlijk wel een grote familie noemen. Dat familiegevoel heb ik dan ook meteen gevoeld, waardoor ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt om bij De Fazant te werken! Nu ben ik niet meer weg te krijgen binnen dit team.

Het werken bij De Fazant heeft naast dit familiegevoel zoveel meer voordelen. Er hangt een gezellige werksfeer en iedereen heeft waardering voor elkaar. Tijdens de eetpauzes worden je oren nog net niet van je hoofd gepraat. Laat staan tijdens al die supergezellige borrels na het werk. Hier heb ik al meerdere keren de slappe lach gehad.

Medewerker bediening

BIJ DE FAZANT BLIJF IK ELKE DAG GROEIEN

Natuurlijk wordt er ook kei hard gewerkt bij De Fazant. Als stagiaire kreeg ik veel mogelijkheden en verantwoordelijkheid. Ik ben erg blij dat zij mij die kans hebben gegeven, want hierdoor ben ik enorm gegroeid als persoon. Nu, als medewerkster bediening, heb ik ook de kans gekregen om de social media van De Fazant op me te nemen. Zo word ik veel betrokken bij veranderingen en toevoegingen binnen de zaak. Elke dag leer ik dus nog steeds nieuwe dingen en daardoor blijf ik met plezier naar mijn werk gaan! Niet alleen bij De Fazant, maar bij Van Asch Horeca in het algemeen krijg je de kans om altijd door te groeien. Het werken voor deze organisatie is door dat én het familiegevoel erg bijzonder!

Deel dit bericht