In gesprek met Lauri, bedrijfsleider Suikerkist

Zes jaar geleden ben ik begonnen met werken in de horeca bij Suikerkist. Ik kwam bij de Van Asch Horeca familie toen het bedrijf nog een stukje kleiner was. De afgelopen jaren heb ik het bedrijf dus enorm zien groeien. Daarnaast ben ik zelf als persoon ook heel erg gegroeid. Toen ik solliciteerde op de vacature kon ik nog niet met een vol dienblad drankjes lopen, laat staan dit veilig op tafel neer te zetten. Juist door het te doen en te leren van mensen met ervaring had ik het zo onder de knie.


Zes jaar geleden solliciteerde ik bij Suikerkist voor een onschuldig bijbaantje. Door hard te werken en veel plezier te beleven, heb ik mezelf ontpopt tot bedrijfsleider. In die jaren hebben ik veel kunnen afkijken bij mijn voorgangers en daar kan ik dan nu mijn eigen draai aan geven. Elke dag tot een succes brengen is mijn voornaamste doel. Of het nu een “gewone terrasdag” is of Koningsdag met een bom vol plein. Op moment dat ik dan ’s avonds de deur op slot draai en zie dat mijn collega’s met lachende gezichten de deur uit gaan, is mijn dag helemaal geslaagd.

Dat ik het al 6 jaar vol houd bij Suikerkist vind ik zelf geen verrassing. De werksfeer is altijd super goed. Ook op de sfeer buiten het werk om zullen andere bedrijven nog wel eens jaloers zijn. Juist tijdens de sluitborrels en personeelsfeesten leer je je collega’s kennen en worden het op den duur gewoon je beste vrienden. Gelukkig staat dat tijdens het werk nooit in de weg en als er een keer wat mis gaat kunnen we er daarna op proosten. Voorlopig zal je mij dus ook nog wel bij Suikerkist vinden en zal ik nog elke dag met plezier op werk verschijnen!

Deel dit bericht