Stage lopen op het kantoor bij Van Asch Horeca; enorm gezellig!

Hi! Mijn naam is Sterre en ik loop sinds 10 januari 2022 stage bij Van Asch Horeca. Veel zullen van een stagiaire bij Van Asch Horeca verwachten dat ik een horeca stage loop, maar ik studeer Communicatie en zit nu in mijn vierde jaar; mijn stage is dus mijn afstudeerstage! Ik loop tot en met juni 2022 vier dagen in de week stage bij Van Asch Horeca aan de Markkade. Ik heb het nu al naar mijn zin en heb nog meer zin in wat de toekomst gaat brengen. In deze blog neem ik je mee in mijn eerste week!

Voordat ik aan mijn stage begon mocht ik de gezelligheid én het familiegevoel van Van Asch Horeca  al meemaken tijdens de (online) nieuwjaarsborrel. Ik heb toen achter de schermen geholpen samen met mijn nieuwe collega’s en het was enorm gezellig. Ik heb enorm gelachen om alle challenges en vond het kei leuk om te zien hoe iedereen mee deed met de bingo en alles eromheen.

Stagiaire Sterre tijdens haar stage

En nu naar mijn eerste stage week, let’s go!

Maandag: mijn eerste dag bij Van Asch Horeca vond ik ontzettend leuk; ik werd superfijn ontvangen in een gezellig team met leuke en hardwerkende mensen. Ook kreeg ik gelijk een paar taakjes en mede daardoor voelde ik me gelijk onderdeel van het team. Bij Van Asch Horeca word je vrijgelaten in je werk, gehoord en ondersteund waar nodig. Super fijn!

Dinsdag: mijn tweede dag bij Van Asch Horeca was ook erg fijn. Ik kon verder gaan met de taken die ik had gekregen en ik heb ondertussen ook nog een beetje aan mijn schoolopdrachten kunnen werken. Je moet natuurlijk altijd even wennen en je draai vinden als je nieuw bent, maar ik vind dat dit bij Van Asch Horeca vanzelf gaat door het super lieve personeel. Daarnaast word ik ook veel vrijgelaten in mijn werk: dit betekent dat ik taken krijg waarbij ik zelf mag invullen hoe ik het ga doen. Echt super chill!

Woensdag: vandaag heb ik heel de dag aan mijn schoolopdrachten gewerkt. Ik vind het fijn dat ik bij Van Asch Horeca de ruimte krijg om dit te doen en dat ik aan iedereen mijn vragen kan stellen. Iedereen is erg behulpzaam en denkt altijd met je mee. Dat maakt van Asch Horeca nu al een top bedrijf om voor te werken.

Donderdag: donderdag heb ik samen met mijn collega Jara een schoolopdracht kunnen maken. Omdat wij allebei stagiaires zijn, is het super handig om dingen met elkaar te delen en samen (gemeenschappelijke) opdrachten te maken. Mijn andere collega’s helpen ook graag met deze opdrachten dus ik weet zeker dat ik er bij Van Asch Horeca nooit alleen voor sta! En wist je trouwens dat wij elke dag op kantoor met z’n allen lunchen? Echt super gezellig!

Vrijdag: vandaag ga ik verder met mijn taken voor Van Asch Horeca. Ik kijk terug op een week vol gezelligheid, leuke mensen en fijn werk. Ik ga met een enorm fijn gevoel mijn stageperiode tegemoet. En nu nog even mijn scriptie knallen! 😉

Wil jij ook stage lopen bij Van Asch Horeca? Bekijk onze vacatures of mail naar werken@vanaschhorecabeheer.nl

Deel dit bericht