Werken als medewerker bediening bij Bruxelles Breda

Hoi! Mijn naam is Briony en ik ben medewerker bediening bij Bruxelles op de Havermarkt in Breda. Mijn Bruxelles-avontuur is 6 jaar geleden begonnen. Samen met mijn beste vriendinnetje liep ik een rondje door de stad, omdat wij graag samen ergens wilden werken. Zonder enige voorbereiding gingen we naar het eerste café: Café Bruxelles. Als 2 jonge, bange maar ook zeer nieuwsgierige hertjes kwamen we binnengelopen. We vulden een formulier in en een paar dagen later kregen we een telefoontje met de vraag wanneer we konden beginnen.  

HOE IS HET OM TE WERKEN ALS MEDEWERKER BEDIENING?

Mijn eerste werkdag was onwijs zwaar (lees: dansen achter de bar, shotjes doen, etc.), maar zó leuk en sindsdien ben ik hier ook niet meer weg te slaan. Ben ik niet aan het werk, sta ik wel met mijn vriendinnen dronken aan de bar te hangen, tot irritatie van het werkend personeel toe (wat wij dan ook weer ontzettend grappig vinden). 

Bruxelles zelf is súperleuk om te werken (ik bedoel hallo, leukste kroeg van Breda), MAAR het team is denk ik wel het leukst van alles. We zijn binnen Bruxelles een echte familie en kunnen altijd bij elkaar terecht voor gezelligheid en drankjes, maar ook zeker voor problemen en verdriet. In principe zou je gewoon op een vrije avond in je eentje Bruxelles binnen kunnen lopen en dan is er altijd wel een collega waar je je bij kan aansluiten. Iedereen blijft na het werk ook hangen om een ‘sluitje’ te drinken en vaak ben je ook de laatste die de zaak verlaat. Van het ene sluitje, komt dan het andere en voor je het weet, is het 01:00 ’s nachts en praat je met een dubbele tong.

Medewerker bediening Breda

VAN VERLEGEN MEDEWERKER BEDIENING NAAR LID VAN DE VAN ASCH FAMILIE

Bij Bruxelles zijn we ondertussen een stel vervelende broertjes en zusjes bij elkaar en je kan de rest van de Van Asch-zaken wel zien als je neefjes en nichtjes. Iedereen kent elkaar, doet samen een drankje of gaat met elkaar kacheltje lam naar huis. Van buitenaf kunnen we misschien wel een beetje intimiderend lijken omdat we zo close zijn met elkaar, maar je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over of je er wel tussen past. Voor iedereen is er een plekje binnen Van Asch en dat maakt het zo leuk. We zijn allemaal zó verschillend, maar toch lijken we daardoor ook weer op elkaar.

Is het niet voor het leuke werk dat je zou moeten solliciteren, dan is het wel voor de fantastische tweede familie die je erbij krijgt. Het motto is niet voor niets: ‘Make friends, make money’. Dit wil je jezelf absoluut niet onthouden!

Dus.. Waar wacht je op!

Tot snel!

Deel dit bericht