Assistent bedrijfsleider

Ciao Belli, dé hotspot op de Grote Markt in Breda met een uniek Italiaans shared dining concept, zoekt een assistent bedrijfsleider om het team te versterken.

Wie zijn wij?
Ciao Belli staat bekend om zijn shared dining conept met Italiaanse gerechten en warme gastvrijheid. Gelegen midden in het centrum, bieden we onze gasten een unieke ervaring waarbij gezelligheid en kwaliteit centraal staan. Je komt terecht in een hecht en jong team met liefde voor het horeca vak. We streven er dagelijks naar onze gasten unieke beleving te verzorgen.

Wat ga je doen?
Als assistent bedrijfsleider bij Ciao Belli ben je een cruciale schakel in het succes van onze locatie. Je werkt nauw samen met de (assistent) bedrijfsleiders en bent medeverantwoordelijk voor het welzijn van zowel de gasten als jouw personeel.

Jouw taken zijn onder andere als volgt te omschrijven:

  • Leiding geven aan het personeel op de werkvloer en het trainen van medewerkers in het leveren van goede service.
  • Het waarborgen van een uitmuntende gastervaring door actief te anticiperen op behoeften en wensen van de gast.
  • Assisteren bij het opstellen van het rooster en het beheren van de personeelsplanning
  • Ondersteuning bieden bij diverse operationele taken, bijvoorbeeld het beheren van bestellingen en voorraad.
  • Actief bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe initiatieven te verbetering van de servicekwaliteit en efficiëntie.

Wij zoeken iemand die:

  • Relevante werkervaring heeft in de horeca, bij voorkeur in een leidinggevende rol.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en gastgerichte instelling.
  • Vermogen om effectief te multitasken en onder druk te presteren
  • Flexibiliteit en bereidheid om te werken in een dynamische omgeving met wisselende diensten.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je horeca-carrière? Sluit je dan aan bij het team van Ciao Belli en help ons om onze gasten de ultieme Italiaanse ervaring te bieden.
We leren je graag kennen en vinden het uiteraard leuk je meer te vertellen over onszelf en de functie. Pas jij hier tussen? Solliciteer dan nu!

WAT BIEDEN WIJ:

Ciao Belli biedt een stimulerende werkomgeving waarin groei en ontwikkeling worden aangemoedigd. Naast een marktconform salaris, dat aansluit bij jouw werkervaring, bieden we ook diverse doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Daarnaast hebben we ook nog de volgende voordelen van werken binnen ons team:
* 25% korting + altijd gratis thee en koffie bij 9 horecazaken in Breda
* Súper gezellige borrel en uitjes
* Een marktconform salaris dat aansluit bij jouw ervaring
* Samenwerken in een gemotiveerd team

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij leren je graag beter kennen en vinden het uiteraard leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt de functie jou aan? Solliciteer dan nu!

Deel deze vacature

Misschien ook interessant..

Medewerker bediening

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE.. Jij bent van alle markten thuis, krijgt energie van interactie met de gasten en vrijdagmiddag borrels vind jij het leukst. Alle

Read More »
vacature kok

Hulpkok

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE Ben jij degene die de helpende handjes biedt aan de rest van de keuken? Als hulp kok kunnen wij echt niet

Read More »

Cocktailshaker

Word jij enthousiast van het bereiden en serveren van de lekkerste cocktails op de Havermarkt? Ben je een echte team-player en hou je van aanpakken?

Read More »