Verhalen van jouw nieuwe collega’s

Stage lopen op het kantoor bij Van Asch Horeca; enorm gezellig!
Hi! Mijn naam is Sterre en ik loop stage bij Van Asch Horeca. Veel zullen van een stagiaire bij Van Asch Horeca verwachten dat ik een horeca stage loop, maar ik…

In gesprek met Lauri, operationeel manager Ciao Belli en Café Noir
10 jaar geleden ben ik begonnen met werken in de horeca bij Suikerkist. Ik kwam bij de Van Asch Horeca familie toen het bedrijf nog een stukje kleiner was. De…

Werken als medewerker bediening bij Bruxelles Breda
Hoi! Mijn naam is Briony en ik ben medewerker bediening bij Bruxelles op de Havermarkt in Breda. Mijn Bruxelles-avontuur is 6 jaar geleden begonnen. Samen met mijn beste vriendinnetje liep ik…

Van stagiaire tot medewerker bediening bij De Fazant
Hi! Ik ben Rachella Theunis, 21 jaar oud en sinds augustus 2019 werkzaam voor De Fazant Ulvenhout. Ik ben hier begonnen als stagiaire voor mijn afstudeerstage 40 uur per week.…

Werken bij Bruxelles; elke dag een feestje
Speciaalbier café Bruxelles is te vinden op de Havermarkt in Breda. Naast een lekkere borrel met een grote keuze aan speciaalbier, kunnen gasten hier ook terecht voor een heerlijke lunch of…
