BEDRIJFSLEIDER

38 UUR/23+/ 1+ JAREN ERVARING IN VERGELIJKBARE FUNCTIE

Heb je oog en oor voor de wensen van onze gasten én medewerkers en werk je graag samen met een hecht team? Heb je de skills om kwaliteit te bieden en een optimale gastbeleving te creëren, dan dagen wij je uit om te solliciteren op deze verantwoordelijke functie. Want jouw creatieve brein helpt onze zaak vorm te geven. Want jij, jij kan godverdomme álles!

SOLLICITEER NU!MEER INFO

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (met leidinggevende ambities)

38 UUR /25+

Ben jij creatief, heb je plezier in het koksvak en weet jij hiermee jouw collega’s te enthousiasmeren? Ben je een echte teamplayer die houdt van kei hard werken, maar wel in een gezellige informele werkomgeving? Sluit jij jouw dienst van keihard beuken in de keuken het liefst af met een welverdiende sluitborrel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOLLICITEER NU!MEER INFO

MEDEWERKERS BEDIENING

10-25 uur/18+/ervaring niet vereist we leiden je graag op

Samen met je team sta je klaar om alle gasten in de watten te leggen. Het serveren van heerlijke gin-tonics of schuilt er in jou wellicht een geweldige barista. Het is niet erg wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt, we leiden je graag op. We zien liever veel enthousiasme en een hele grote glimlach!

SOLLICITEER NU!MEER INFO