FLOORMANAGER

38 uur / Ervaring gewenst

Wij zijn op zoek naar een persoon met een enorme passie voor horeca en helemaal happy wordt om mensen in de watten te leggen. Je bent de rechterhand van onze bedrijfsleiders en jullie zorgen samen voor de optimalisatie van Suikerkist.

SOLLICITEER NU!MEER INFO

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (met leidinggevende ambities)

38 UUR /25+

Ben jij creatief, heb je plezier in het koksvak en weet jij hiermee jouw collega’s te enthousiasmeren? Ben je een echte teamplayer die houdt van kei hard werken, maar wel in een gezellige informele werkomgeving? Sluit jij jouw dienst van keihard beuken in de keuken het liefst af met een welverdiende sluitborrel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SOLLICITEER NU!MEER INFO

MEDEWERKERS BEDIENING

10-25 uur/18+/ervaring niet vereist we leiden je graag op

Samen met je team sta je klaar om alle gasten in de watten te leggen. Het serveren van heerlijke gin-tonics of schuilt er in jou wellicht een geweldige barista. Het is niet erg wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt, we leiden je graag op. We zien liever veel enthousiasme en een hele grote glimlach!

SOLLICITEER NU!MEER INFO

HULP KOK

38 UUR / 21+

Is de keuken jouw 2e thuis en ben jij een uitblinker in keihard doorwerken? Ben jij stressbestendig en een echte teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hulp kok kom je te werken in een team vol gepassioneerde koks. Ben je al enthousiast? Solliciteer dan snel op deze functie!

SOLLICITEER NU!MEER INFO