FLOORMANAGER

38 UUR/21+/ 1+ ERVARING IN SOORTGELIJKE FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een persoon met een enorme passie voor horeca en helemaal happy wordt om mensen ins de watten te leggen. Je bent de rechterhand van de assistent bedrijfsleider en jullie zorgen samen voor de optimalisatie van Cafe Noir

SOLLICITEER NU!MEER INFO

MEDEWERKERS BEDIENING

20-25 UUR / 18+ / ERVARING NIET VEREIST

Café NOIR is al jaren een begrip in Breda, een café waar iedereen welkom is. Een plek waar je op ieder moment terecht kunt voor hoogwaardige koffies, een ruim assortiment aan bieren en wijnen, lekkere lunch of borrelhap. Een café waar alles met liefde en vakmanschap zal worden bereidt, allemaal aan de gezellige Ginnekenweg! Door de manier waarop de gast hier wordt verwelkomt is dit voor veel mensen een tweede thuis.  Zie je jezelf al werken in dit mooie café? Solliciteer dan nu!

SOLLICITEER NU!MEER INFO

AFWASSERS

6-14 UUR | 16+ | ERVARING GEWENST

Doe jij ook liever betaald de afwas? Wij zijn op zoek naar jongens of meiden die graag kennis willen maken met de horeca. Ook bieden we je de mogelijkheid om snel door te groeien binnen van Asch Horeca.

SOLLICITEER NU!MEER INFO

HULP KOK

38 UUR | 18+ | HORECA INZICHT GEWENST

Is de keuken jouw 2e thuis en ben jij een uitblinker in keihard doorwerken? Ben jij stressbestendig en een echte teamplayer? Dan zijn we op zoek naar jou! Als hulp kok kom je te werken in een team vol gepassioneerde koks. Ben je al enthousiast? Solliciteer dan snel op deze functie!oie café? Solliciteer dan nu!

SOLLICITEER NU!MEER INFO