Medewerker Dagdienst

Hey jij daar!

Klaar met de afwisseling tussen avond/nacht/dagdiensten in de horeca? Dat komt perfect uit bij deze dagbaan! Bij deze baan krijg jij meer structuur in je week. Je liefde voor de hospitality branche komt goed tot zijn recht, en toch heb je meer vastigheid. Je gaat werken in een compleet team dat onderdeel is van een grotere familie: Van Asch Horeca. Hierdoor leer je veel nieuwe mensen kennen en kun je veel kennis en ervaring bij ons opdoen. Spreekt dit je aan, dan is dit jouw kans!

“De Fazant, gelegen in het mooie groene Ulvenhoutse Bos. Een heerlijke plek om lekker te genieten na een wandeling of fietstocht. In het buitenrestaurant kun je 365 dagen per jaar genieten van een heerlijk diner, lunch of borrel. Het terras is namelijk overkapt en verwarmd en voorzien van comfortabele stoelen en banken al dan niet bij een lekker vuurtje. Dit alles met uitzicht op de eeuwenoude bomen van het Ulvenhoutse bos. Uiteraard kun je ook binnen plaatsnemen in de sfeervolle Brasserie. Daarnaast beschikt de Fazant over drie zalen met ieder een eigen karakter en terras. Geschikt voor (huwelijks)-feesten, diners, vergaderingen, seminars en bijeenkomsten.” Zoals je al leest, super divers in wat wij voor onze gasten accommoderen!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken overdag op maandag tot en met vrijdag voor 28-40 uur.

JOUW ROL

Jij hebt een belangrijke rol bij ons: ’s ochtends zorg jij ervoor dat onze zaak goed geopend wordt. Jij zorgt dat ons personeel en gasten die onze zaak bezoeken in de ochtenduren goed geholpen worden. Daarnaast zorg jij in de loop van de dag (naast de dagverantwoordelijke & de rest van het team) dat ieder gast onze locatie als fijn ervaart en met een glimlach de zaak verlaat. Ons managementteam zal ervoor zorgen dat jij precies weet wat er van je verwacht wordt en dat jij met plezier elke dag de gasten kunt ontvangen.

Wij zoeken iemand die initiatief neemt en houdt van de puntjes op de i te zetten. Jij zorgt er namelijk o.a. voor dat alles helemaal klaar staat voor de lunch, zodat deze goed kan starten. Gastvrijheid staat bij jou op nummer 1. Op deze manier willen de vaste gasten vaker terugkomen voor bijvoorbeeld de koffie of een lekkere lunch. Een goed begin is het halve werk!

Als jij de dag goed start, kan de rest van het team hem ook goed afsluiten. Jij wordt dat goede begin bij de Fazant. Ervaring in de horeca is gewenst, maar geen must. We willen het je met liefde leren.

WAT BIEDEN WIJ:

• Een baan met vaste diensten en tijden*
• Gratis cursussen en trainingen
• Een gezellig team
• Leuke after-work borrels
• Te gekke personeelsfeesten en -uitjes
• Personeelskorting binnen alle bedrijven van Van Asch
• Oog voor talent en de toekomst

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij leren je graag beter kennen en vinden het uiteraard leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt de functie jou aan? Solliciteer dan nu!

Deel deze vacature

Misschien ook interessant..

Vacature hulpkok horeca

Hulp kok

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE.. Ben jij een beginnend kok en is het jouw passie om samen met een mooi team gerechten te bereiden? Samen met

Read More »

Barmedewerker

Tap jij de volgende mee bij Bruxelles? Geld verdienen terwijl je lekker aan het dansen bent, biertjes tapt én lol hebt met je vrienden? Lees

Read More »
Vacature floormanager horeca

Floormanager

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE.. Samen met zijn/haar collega’s ervoor zorgt dat bij Bruxelles alles vlot en soepel verloopt en onze gasten de beste service ontvangen.

Read More »