Sous-chef

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste souschef die ons team in ons gezellige café met Franse menukaart kan komen versterken. Ben jij een creatieve en gepassioneerde kok met ervaring in de Franse keuken? Heb je oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als souschef ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Samen met onze chef-kok zorg je voor de bereiding van authentieke Franse gerechten van hoge kwaliteit. Je hebt inzicht in de voorraadbeheer en planning en draagt zorg voor een hygiënische werkomgeving volgens de HACCP richtlijnen. Daarnaast motiveer je het keukenteam en draag je bij aan een positieve werksfeer.

Wat wij vragen:

– Afgeronde koksopleiding 

– Creatief, stressbestendig en flexibel

– Goede communicatieve vaardigheden en teamplayer

– Kennis van HACCP richtlijnen

Ben jij de souschef die wij zoeken en heb je interesse in deze uitdagende functie in ons café met Franse menukaart? Solliciteer dan nu!

WAT BIEDEN WIJ:

* Een uitdagende functie in een sfeervol café met Franse menukaart
* Een gezellig en gemotiveerd team
* Mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
* Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
* leuke after-work borrels
* te gekke personeelsfeesten en -uitjes
* personeelskorting binnen alle bedrijven

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij leren je graag beter kennen en vinden het uiteraard leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt de functie jou aan? Solliciteer dan nu!

Deel deze vacature

Misschien ook interessant..

Glazenhaler

Hoe ziet jouw nacht eruit? Als glazenhaler/runner ben jij tijdens de stapavonden op de werkvloer te vinden en zorg je ervoor dat jouw collega’s achter

Read More »